Kungens samröre med islamister

Publicerad av

Under dom senaste veckorna har Miljöpartiet fått känna medias fulla kraft. Inte bara tidningar och TV har jagat dom fram och tillbaka genom maktens korridorer. Dom sociala medierna har fyllts med hatiska inlägg där alla förfasar sig över enskilda Miljöpartisters eventuella kontakter med islamister.

Blir inte då hyckleriet helt astronomiskt när Kungen går ut i media och berättar om sin roll i medlingen med Saudiarabien. För det första har vår regering skyndat sig till Kungen och bönat honom att skriva ett brev så att det Saudiska kungahuset skall förlåta lilla Sverige. Kungen står dessutom i SR och säger följande:

Nja, det kanske inte är något man berättar om utåt, men nu råkar jag ha goda relationer med Saudiarabien som det är frågan om i det här sammanhanget

Varför ifrågasätter ingen honom och hans ”goda relationer” med islamister. För det är väl ingen som förnekar att Saudiarabien är islamistiskt? Dessutom militanta islamister med tanke på hur mycket vapen och död som går att härleda därifrån.

Kanske någon vän av ordning vill hävda att Kungen inte har någon makt och därför skulle detta vara annorlunda än för Miljöpartiet. Men helt uppenbart har han så pass mycket makt att vår egen regering får gå och be honom tala med sina polare i Saudiarabien. Av någon anledning kom jag att tänka på gudfadern filmerna när jag tänker på hur vår regering måste be Kungen om hjälp.

Om alla nu var så upprörda över enskilda miljöpartisters eventuella kontakter med islamister varför är ingen upprörd över Kungens och regeringens kontakter med dom största islamisterna av dom alla? Särskilt med tanke på att alltihop egentligen handlar om vapenaffärer där vi beväpnar dessa islamister.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.