SVT måste återanställa Thomas Lundin

Publicerad av

Jag har fått höra att denna hemsida bara tar upp allvarliga saker men just därför tänkte jag slå två flugor i en smäll. Jag bor utanför Skellefteå och där talas det nästan bara om hockey. Tankeverkets ideal är dock att få människor att tänka annorlunda. Vår familj är mer intresserade av eurovision än hockey. Ur vårt perspektiv är det riktigt annolunda 🙂

Efter att förklarat detta kan jag nu slå dessa flugor. Först vill jag få folk att inse, helt i linje med tankeverkets ideal, att musik är lika coolt som idrott och att Thomas Lundin måste återanställas till alla ”inför eurovision” intill tidens ände.

Årets inför eurovision var 5 artister som var rätt rejält självgoda och som i princip höll med varandra hela tiden. Thomas gav oss svenskar ett annat perspektiv. Särskilt pga av sin kärlek till Balkan rock. Han var charmig och humoristisk.

Sarah Dawn Finer skötte sig bra i år men Thomas måste tillbaka. Dom kan även försöka att hitta folk från andra länder som vill kommentera. Det skulle göra programmet mer intressant. Men åter igen….. Thomas måste komma tillbaka. Stöd länken nedan.

http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/834893

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.