Apple släpper nya telefoner och en klocka men magin är borta

Publicerad av

apple-23484_640Det har nyligen varit stort party för Apple. I vanlig ordning när dom skall ut med någonting nytt så är det som en blandning mellan frälsningsmöte och tupperware party. När jag var yngre så satt jag och väntade ny teknisk utveckling. Jag verkligen omfamnade all ny teknik. Men någonting har hänt. Jag måste börja bli gammal. Apple var där med hela sin marknadsföringscirkus och det enda jag kände var… OCH!!???

Det är nästan som ett väckelsemöte när dom presenterade inte en… utan TVÅ nya telefoner. Wow!!! Men faktum är att magin är borta. I mina ögon är det bara YTTERLIGARE två nya telefoner. Ytterligare två nya telefoner bland alla andra 6 894 olika telefoner som redan finns på marknaden. Jaha? Bättre skärm? Intressant! Näe faktiskt inte ett dugg intressant. Bilden på nuvarande telefoner är redan tillräckligt bra. Behöver verkligen världen FLER telefoner?

Nåja det dom släppte även en klocka… som är en smartphone… eller kanske en mindre smart phone än din smartphone för tydligen måste man ha en iPhone för att kunna använda denna nya applewatch. Så nu skall vi ha ytterligare en pryl för att vi skall kunna ta emot sms på ytterligare ett sätt. Knappt nå stressande alls!

Fast i och för sig kan tydligen också kolla din hälsa oavbrutet. Som om det inte är stressande? Tänk er själv när klockdjäveln börjar blinka rött 4 gånger i timmen bara för att meddela att nu är minsann blodtrycket för högt. Om man inte hade högt blodtryck innan man köpte klockeländet så kommer man att få det efteråt. Jag känner genuint att dessa nya ”smartclocks” som nu kommer att flöda över marknaden är en pryl som jag med glädje skall hoppa över.

Jag kanske låter bitter. Nu skall jag inte låta så för dom kom faktiskt med en sak till… APPLE PAY!!!!  Så… Klarna, paypal, swish, VISA, iZettle, Mastercard, American Express, Wywallet och många fler…. räcker inte! Låt oss klämma in ytterligare en produkt i segmentet som egentligen bara går ut på att sno oss konsumenter på en betalningsskatt på 3 %. Men jag är inte bitter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.