Vad är det för nötter som hotat Gina Dirawi?

Publicerad av

Jag har nu sett dokumentären om Gina Dirawi och allt hat som hon drabbats av. Med tanke på den Mellofan jag är så är jag lite förvånad över att jag missat hur stort hatet verkar ha varit mot henne. Jag vet att det fanns några som gnällde men jag antog att det var dom vanliga nötterna som gnäller över vad som helst p g a att dom haft ett skitliv och känner att internet plötsligt har gett dom ett forum för att spy galla över alla som ev lyckats bättre i sina liv än dom själva.

Som jag ser det är Gina en bro mellan kulturer och religion. En accepterande kvinna som vill att vi alla skall komma överens för att hitta en gemensam plattform för att leva fredliga och trevliga liv tillsammans. Är inte detta som svenska folket har väntat på? Någon som vill bygga broar för att överbrygga de skillnader som finns i samhället.

Hon är muslim. Men hon bär ingen slöja. Hon älskade julen. Hon är feminist och verkar gilla ”magiska varelser” (Så jag gissar att hon gillar Game of thrones). Hon känns inte direkt som en ISIS-krigare. Så var kommer isåfall dessa gruppers fruktan ifrån?

Om det är så att det är rasister eller religiösa fanatiker som skickat hoten till henne så måste jag verkligen ifrågasätta deras intelligens med tanke på att hon borde vara en lugnande faktor för deras ogrundade oro. Enda anledningen till hatet, som jag kan se, är att deras hat är baserad på avundsjuka… d v s Sveriges största folksjukdom. Kan det vara så att hatet är baserat på att hon är ung, kvinna, muslim och framgångsrik? Det är rent skämmigt att en del av sveriges befolkning inte kan se det bra i hennes framgång utan hellre ägnar sig åt missunnsamhet.

B t w så är hon en av Mellos absolut bästa värdar (Hon och Sarah 🙂 ) genom tiderna och varför skall folk gnälla på kompetens?

Go Gina!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.