Carl Schlyter talar om CETA-avtalet i Riksdagen

Publicerad av

Carl Schlyter och Annika Lillemets talade idag i riksdagen om riskerna med CETA-avtalet. Carl gick först ut och han var mycket förberedd och talade LÄNGE…. Men det gjorde faktiskt ingenting eftersom att det han talade om var viktigt. Jag förstår att dom flesta läsare av denna blogg tycker det är jobbigt att lyssna på en riksdagsdebatt. Men denna debatt var faktiskt väldigt viktig och dessutom väldigt upplysande. Inte bara av Carls anförande men även av dom frågor som han fick av dom vänsterpartister som kände sig manade.

Jag tycker faktiskt att ni bör poppa er själva lite popcorn och sätta er ner och lyssna på vad han har att säga gällande det avtal som så många politiker nu vill skynda igenom. Ni kan se talet här… Lyssna gärna även på frågorna som Vänsterpartiet ställer.

En kommentar

  1. Motståndet mot ytterligare ett miljövidrigt frihandelsavtal är alldeles utmärkt.

    På Schlaugs blogg försvarar Schlyter Miljöpartiet som med början av borttagandet av utträdeskravet ur EU, gjort sig till ett allt mindre ekologiskt hållbart parti som inte enbart glömt bort sina ideal, men släpar dem i smutsen genom att aldrig någonsin våga ställa sig i opposition till det icke-ekologiska.

    Om det fanns några få med ryggrad i MP så borde de direkt bli politiska vildar i riksdagen, starta om partiet, men lämna kvar högerns marknadsliberaler som dillar om tillväxt utan att förstå vad tillväxt betyder i praktiken i en egen fraktion, sedan valsamverka sig in i valet 2018 genom Valsamverkanspartiet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.