Tack Nina Don för att du fick mig att känna mig mindre ensam

Publicerad av

Min hustru kom och viftade glatt med Skellefteguiden igår. Jag skall ärligt säga att jag inte brukar läsa den så först svarade jag med ett lamt ”jaja”. Sara var dock påstridig och visade mig krönikan som Nina Don hade skrivit. Jag måste säga att jag blev jätteglad. Hon hade i raka och klara ord förklarat felen med dagens ekonomiska system. Jag har skrivit om detta på tankeverket massor av gånger och talat med många om det. Jag har till och med försökt få igång intresset för att börja titta på hur man kan göra ett nytt ekonomisk system som fungerar.

Tyvärr har det väldigt ofta känts som om ingen bryr sig vilket gjort att man ofta haft känslan att man är ensam i världen som ser dessa fel och ser den enorma fara detta är för mina barns framtid. Därför blev jag så genuint jätteglad när dessa frågor lyftes i en skift som når så många runt om kring mig. Det fick mig även att känna att människor äntligen kanske kan att ta till sig detta och faktiskt börja arbeta för att lösa detta problem.

Som grädde på moset insåg jag efter ett tag att Nina Don tidigare hette Stenmark och jag faktiskt haft henne som elev på tiden då jag jobbade på fritidsgården. Jag har till och med en lite ask som hon en gång i tiden målade och gav mig. Om du någon gång läser detta Nina så skall du veta att asken fortfarande finnas kvar trots att det måste vara runt 35 år sedan jag fick den 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.