Nu avslutar jag mitt Facebook konto

Publicerad av

Efter moget övervägande har jag beslutat att avsluta mitt Facebook konto. Det inkluderar även Facebook sidorna för Tankeverket och Kompletta IT.

Detta har inte varit ett lätt beslut. Som företagare söker man efter plattformar där kunder samlas. Idag finns många av mina kunder på Facebook.

Däremot har jag inte kunnat förlika mig med Facebooks användaravtal eller det samhälle som uppstår när människor ger upp rätten till sitt privatliv. Detta till ett amerikanskt bolag som med glädje kommer att sälja ut sina användares information till högstbjudande.

Jag kan förstå att det finns en glädje och en fördel med sociala medier. Jag skulle dock i så fall rekommendera att folk beslutade att gå över till bättre alternativ som t ex Joindiaspora där ditt privatliv respekteras på ett bättre sätt.

Tala med era vänner. Bestäm ett datum och gå sedan över. Offra en timme eller två på att lära er hur det fungerar. För er som funderar få finns jag redan där. Lägg till #tankeverket och #komplettait som följda taggar.

Den sista Januari 2015 släcker jag Facebook permanent och hoppas att vi ses på mina hemsidor www.tankeverket.org , www.komplettait.se eller på joindiaspora.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.