Om vi viker oss för Saudiarabien bör vi tillåta RUT avdrag till 16-åriga prostituerade

Publicerad av

MargotMedierna ligger på som bandhundar på regeringen, och i synnerhet Margot Wallström, gällande uttalandet om Saudiarabien. Jag ser ytterst få som försvarar regeringens ståndpunkt. ”Näringslivet” ligger på om att Sverige skall be om ursäkt för att man förargat Saudiarabien. Notera att jag satt flugskitar (””) runt ordet näringslivet. Anledningen är att dom bolag, som jag har sett gnälla, alla har kopplingar till Investor.

Nu är det några frågor som osökt ramlar in i mitt huvud:

  1. Skall vi som folk sälja ut alla våra principer till ett land som faktiskt inte alls är ett särskild humant land? Dom halshugger, stenar och piskar folk offentligt. Yttrandefriheten är obefintlig.
  2. Skall Wallenberg och Investor styra över folkets vilja? Investor vill sälja vapen till Saudiarabien via Saab och Ericsson. Om dom inte får det så ”hotas” arbetstillfällen enligt dom själva.
  3. Om vi skall vika oss för Saudiarabien och Wallenberg p g a att arbetstillfällen är det enda som räknas så tycker jag att vi skall lagstifta att det är tillåtet att driva bordeller. Åldersgränsen skall vara 16 år och dom skall ha rätt till RUT avdrag. Det skapar ännu mer arbetstillfällen. Kan vi exportera vapen som dödar barn kan vi väl ändå inte bry oss om prostitution bland 16-åringar? Allt för jobben. Prostitution som prostitution.

Jag tycker inte vi skall be om ursäkt på något sätt. Margots uttalande var korrekt. Ingen skulle ha opponerat sig om hon sagt detta om ett mindre mäktigt land. Att Saudiarabien sedan svingar sitt svärd av oljepengar för till varning till alla andra länder som överväger att kritisera dom visar ännu tydligare att Margot hade helt rätt. Saudiarabien är inget land vi bör göra affärer med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.