Städerna i Norrland behöver flyktingar för att växa

Publicerad av

SkeåI dagens Sverige växer främlingsfientligheten. Även om Sverigedemokraterna inte vill kalla sig rasistiska så är dom dock inte för invandringen. Städer i Norrland behöver befolkningstillväxt för att bibehålla service, jobb och handel. Denna befolkningstillväxt sker genom invandring. Vi som bor här uppe borde därför vara glad för varenda flykting som kommer hit.

I Skellefteå har man satt målet 80 000 invånare. 2013 hade Skellefteå kommun 71 988 invånare. Anledning till att Skellefteå vill bli fler är många. Handel gynnas av mer människor, vi behöver arbetare som tar hand om vår åldrande befolkning och skatteunderlaget ökar. Kort sagt är det väldigt viktigt för Skellefteå att bli fler.

Senaste mätningen visar att vi ökat vår befolkning med 36 personer i Skellefteå men om vi inte hade tagit emot flyktingar så skulle vår befolkning ha minskat med 685 personer. Helt uppenbart är det väldigt långt till målet på 80 000 invånare även med nuvarande mottagning av flyktingar. Det kanske är läge för Skellefteå att öka flyktingmottagningen kraftfullt och samtidigt se till att dom verkligen trivs här så att dom inte väljer att flytta till Stockholm.

Om vi ökade flyktingmottagningen med 1 000 personer per år så skulle vi nå 80 000 ganska snabbt. Sedan skulle det skapa en massa jobb med tanke på alla bostäder som måste byggas, ökningen inom handeln och för att inte tala om inom utbildningsväsendet. Det måste vara jobbigt att vara Sverigedemokrat om man samtidigt behöver flyktingarna.

En kommentar

 1. Nej! Nej! Aldrig!

  Som sann Norrlandspatriot måste jag starkt ifrågasätta detta!

  Det vi har i dag är ett befolkningsutbyte av Sovjetmodell där
  arbetslösa norrlänningar, främst ungdomar söderut ”därför att det inte finns jobb”. Istället flyttas dåligt utbildade icke-européer, främst från Mellanöstern in. Dessa vill inte till Norrland och har ännu mindre chans att få arbete. De sociala konsekvenserna av denna befolkningsomflyttning är skrämmande.

  Vad Norrland behöver är främst fler arbetstillfällen så att vi som bor här kan stanna kvar och så att de som tvingats flytta kan återvända. Om det då fortfarande råder arbetsbrist så får vi se om vi ska ha en viss arbetskraftsinvandring. Men inte innan tvångsförflyttningarna och utplundringen av Norrland upphört.

  Vad Norrland inte ska ha är ett multi-kulturellt kaos där Norrlands egentliga befolkning (svensktalande norrlänningar, samer och finsktalade norrlänningar i Tornedalen) blir i minoritet, där ett multi-kulturellt kaos råder med kriminalitet och hedersvåld, där sharia-zoner upprättas och där islam får inflytande. Mot detta och mot de krafter som förespråkar detta kommer jag som patriot att kämpa med alla medel.

  Spåren från Sveriges och Englands storstäder förskräcker.

  Har vi inte lärt oss något av hur det ser ut i Stockholm, Göteborg, Malmö, London och andra städer med växande ”utanförskapsområden”.

  Har vi inte lärt oss något av det som hänt i London, Lyon, Bryssel, Paris, Berlin och även i Stockholm?

  Har vi inte lärt oss något av den ökade brottsligheten i Norrland? Vi har idag en brottslighet som är flera gånger högre än för 10-15 år sedan. Kolla upp detta och kolla vilka som begår brotten.

  Själv har jag de senaste åren haft väldigt dåliga erfarenheter av det pågående befolkningsutbytet med grannar och vänner som drabbats av brottslighet (gruppvåldtäkter, stölder, rån, misshandel, vandalisering, detta i en liten norrländsk stad och dess närområde). Detta har gjort att jag alltmer börjat ifrågasätta den politik som påtvingas Norrland i denna fråga av kolonialherrarna i Stockholm och vad konsekvenserna blir av denna.

  Vilka blir de sociala och politiska konsekvenserna av att tiotusentals människor från Mellanöstern med en väldigt annorlunda kultur och en väldigt annorlunda religion flyttas till Norrland?

  För en tid sedan tog Lettland (med en befolkning på 2, 5 miljoner människor emot 300 invandrare från Mellanöstern, detta efter påtryckningar från EU. Genast uttalade sig en talesman för muslimerna i Lettland och sade att inom 50 år är Lettland muslimskt och då jäklar! Detta skulle ske därför att muslimerna förökar sig snabbare och mer än lettländarna och inom 50 år är de i majoritet i landet.

  Hur lång tid tar det innan de är i majoritet i Norrland och vad händer då? Dags att vakna upp och inte låta sig luras av kolonialmaktens massmedia. Undersök verkligheten istället och se vad som händer.

  Själv ser jag hellre att Norrland utplånas från jordens yta än att islam får något som helst inflytande i vårt vackra land!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.