What a wonderfull world.

Publicerad av

forest-72206_1280Sitter och ser ut på vår vackra värld. Där solen skiner och allt är underbart, för visst är det så? Det kan väl inte vara så att vi i vår iver att konsumera det bästa, nyaste, snyggaste till det absolut bästa priset inte bara skapar en marknad som är omättlig utan även gör slut på vår jord. Gör att den till slut inte går att bo på.

Vi förbrukar så mycket att vi lånar av våra barn, skapar fabriker där människor inte kan försörja sig själva, förgiftar våra hav, sjöar och skogar. Och till vilken nytta? Är det någon som blir lyckligare av att se till sitt eget? Måste det vara så att det viktigaste är att man själv får det så bra som möjligt? Att bara jag får ha så mycket pengar, kläder och prylar som jag vill?

”Vi” är inte längre ett stort begrepp, utan vi är jag själv och det allra närmaste. Vi alla måste försöka ändra och se bortom det! ”Vi” är vi alla i vår by, vår stad, vårt land och vår värld! Det är en underbar värld, jag vill verkligen behålla den så! Nyheterna idag ger dåliga vibbar.. Måste ut i vår vackra natur och njuta så jag får en skön känsla igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.