Var är min ursäkt, Beatrice Ask?

Publicerad av

Dom senaste dagarna har det inte snålats med bläcket i våra medier när det gäller registreringen av Romer. Det har skrivits spaltmeter om faran med denna registrering. Till och med Beatrice Ask har gått ut och bett om ursäkt till alla Romer. Det skall hon göra för att det är verkligen förfärligt med denna registrering.

Brasiliens president Rousseff

Jag blir dock fundersam över varför det knappt skrivs någonting alls om att vi ALLA är registrerade? Är inte det värt ännu mera bläck av medierna? Man blir väldigt misstänkt att vårt näringsliv och vår regering har lagt munkavle på våra medier när det gäller NSA skandalen. Igår ställde sig Brasiliens president Dilma Rousseff upp i talarstolen i FN och höll ett tal som nog måste betecknas som en ren och skär utskällning av USA och NSA för deras avlyssning av hela världen.

Hon sa bl a “Without the right to privacy, there is no real freedom of speech or freedom of opinion,” och vidare om effekten av denna avlyssning att: “And therefore, there is no actual democracy,”

Om ett så mäktigt och stort land ställer sig upp i FN och säger en sådan sak så tycker jag ABSOLUT att det har mer nyhetsvärde än vad priset blev på hummer som SVT istället valde att nämna i Rapport igår.

Vi är alla avlyssnade, alla vet om det, vår regering vet om det och Beatrice Ask vet om det. Jag vill också ha en ursäkt av Beatrice Ask.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.